آشپزی و شیرینی پزی
 
 

میرزا قاسمی شف طیبه


Image result for ‫میرزا قاسمی‬‎

میرزا قاسمی مجلسی

میرزا قاسمی یکی از معروف ترین غذاهای محلی استان گیلان است که امروزه در کل کشور فراگیر شده است. مواد اصلی میرزا قاسمی رشتی سیر ، بادمجان و تخم مرغ هستند. میرزا قاسمی توسط ( محمد قاسم خان والی ) حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار ابداع و گسترش یافت. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر میرزا قاسمی رستورانی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم میرزا قاسمی
بادمجان۶ عدد
تخم مرغ۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
سیر۴ حبه
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

میرزا قاسمی سنتی

بادمجان ها را روی اجاق گاز یا ذغال کباب کنید. باید بادمجان ها را تا حدی کباب کنید که پوست بادمجان بسوزد و مغز بادمجان نرم شود. البته بعضی افراد طعم بادمجان کبابی را دوست ندارند و ترجیح می دهند بادمجان ها را سرخ کنند.بعد از کباب شدن بادمجان ها پوست شان را بگیرید و بادمجان ها را ( مانند کشک و بادمجان ) کاملا له کنید و کنار بگذارید. گوجه فرنگی ها را در آب جوش می اندازیم تا پوست شان به راحتی جدا شود. سپس خردشان می کنیم و کنار می گذاریم.

میرزا قاسمی با کدو

Related image

میرزا قاسمی گیلانی

درون یک تابه مقداری روغن می ریزیم و سیر ها را یا له می کنیم یا رنده و داخل تابه می ریزیم. پس از اینکه سیرها را کمی تفت دادیم تکه های گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و در آخر بادمجان های له شده را به تابه اضافه می کنیم.مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب مواد تبخیر و به روغن بیفتند. در تابه ای جداگانه تخم مرغ ها را نیمرو می کنیم و به مواد میرزا قاسمی اضافه می کنیم سپس مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.در پایان بعد از آماده شدن میرزا قاسمی ، آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم. این غذا یکی از اصلی ترین غذاهای رستوران های گیلان است و جالب است بدانید میرزا قاسمی رستورانی را با سبزی خوردن سرو می کنند.

میرزا قاسمی رزا منتظمی

برای اینکه میرزا قاسمی مجلسی ما رنگ و لعاب بهتری داشته باشد می توانیم مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنیم. برای این منظور رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهیم تا کمی سرخ شود سپس قبل از اضافه کردن تخم مرغ به مواد میرزا قاسمی اضافه کنیم و خوب با مواد مخلوطش کنیم.مواد اصلی میرزا قاسمی عبارتند از بادمجان ، سیر و تخم مرغ . اما برای طعم بهتر و زیبایی بیشتر میرزا قاسمی بیشتر افراد از گوجه فرنگی هم در آن استفاده می کنند. البته در صورت تمایل می توانید گوجه فرنگی را از مواد لازم حذف کنید.تخم مرغ را به دو روش به میرزا قاسمی اضافه می کنند. یک روش را که در بالا توضیح دادیم. روش دوم به این صورت است که بعد از اضافه کردن ادویه ها ، تخم مرغ ها را روی مواد می شکنیم و حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا تخم مرغ ها به آرامی بسته شوند سپس مواد را مخلوط می کنیم.





نوع مطلب :
برچسب ها : میرزا قاسمی، میرزا قاسمی مجلسی، میرزا قاسمی شف طیبه، میرزا قاسمی سنتی، میرزا قاسمی با کدو، میرزا قاسمی گیلانی،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نینا نیکانی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :