تبلیغات
آشپزی و شیرینی پزی - طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر
 
آشپزی و شیرینی پزی
 
 
دوشنبه 12 آذر 1397 :: نویسنده : نینا نیکانی


طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر


Image result for ‫پیتزا خانگی‬‎



آشپزی هم مانند بافندگی روشی برای تمرین تمرکز حواس و تکنیکی قدیمی برای مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادی است. علاوه بر این ها آشپزی مستلزم دقت و توجه زیادی است. باید اندازه گیری کنید، روی رول کردن خمیر تمرکز کنید و… اگر روی طعم و بو تمرکز کنید و حواستان به چیزی که درست می کنید باشد، همین تمرکز حواس به خودی خود باعث کاهش استرس می شود.  کسانی که افسردگی دارند با آشپزی آرامش پیدا می کنند چون آشپزی ذهن تان را از افکار ناراحت کننده دور می کند و شما را مجبور می کند روی کاری که در حال انجام هستید تمرکز کنید. و در آخر می توانید چیزی را که با تلاش خودتان درست کرده اید با دیگران به اشتراک بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید :) ♥♥♥

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی


به منظور تهیه ۵۰۰ گرم خمیر پیتزا که حدودا برای دو الی سه پیتزا کافی است، به یک و نیم الی دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت.
 
مواد لازم
شیر یک لیوان
روغن نصف لیوان
خمیر مایه یک قاشق سوپخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
آرد سفید 2 و نیم الی 3 لیوان
نمک یک قاشق چایخوری
 
نکته:
  • به جای روغن مایع از کره ذوب شده یا روغن زیتون نیز می‌توان استفاده کرد.

 

دستور تهیه خمیر

  1. مایه خمیر، بکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.
  2. سپس روغن را نیز به مواد اضافه کنید.
  3. آرد را به تدریج اضافه کنید و بهم بزنید اینکار را ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبد. ممکن است به مقدار کمتر یا بیشتر از آنچه که یاد شده، به آرد نیاز باشد.
  4. خمیر را به مدت پنج دقیقه کاملا ورز دهید. سپس آن را در یک ظرف بگذارید، روی آن را بپوشانید و به مدت یک الی دو ساعت استراحت دهید.

 

طرز تهیه پیتزا خانگی با گوشت و قارچ


به منظور تهیه این پیتزا برای پنج الی هشت نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه می‌بینید، نیاز است.
 
مواد لازم
خمیر پیتزا 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
قارچ 250 الی 200 گرم
پیاز یک عدد
نمک، فلفل، آویشن و پنیر پیتزا به میزان لازم
 
 

شیوه طبخ پیتزا گوشت و قارچ


  1. پیاز را ریز خرد کنید و همراه با گوشت چرخ کرده و یک الی دو لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن تبخیر شود و گوشت کاملا بپزد.
  2. مقداری روغن، نمک و فلفل به گوشت اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید.
  3. قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و آب را بگیرید. برای این منظور قارچ‌های خرد شده را روی حرارت قرار دهید تا آب آن تبخیر شود. برای حرارت دادن قارچ‌ها از ظرف تفلون استفاده نکنید، زیرا ظروف تفلون اگر بدون روغن در معرض حرارت قرار بگیرند، آسیب خواهند دید.
  4. ظرف مناسب فر که کمی عمق داشته باشد را چرب کنید.
  5. خمیر پیتزا را پهن کنید تا قطر آن به نیم سانتیمتر برسد و در ظرف قرار دهید.
  6. مقداری پودر آویشن روی خمیر بپاشید.
  7. مقداری سس پیتزا روی خمیر بزنید.
  8. گوشت را به  پیتزا اضافه کنید.
  9. سپس قارچ‌ها را نیز روی سطح پیتزا قرار دهید.
  10. در لایه آخر پنیر پیتزا را اضافه کنید.
  11. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پیتزا را در طبقه وسط به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید. بعد از این مدت اگر نان پیتزا پخته شده بود، غذا حاضر است. طرز تهیه پیتزا خانگی به همین راحتی بود.

چند نکته:

  • گاهی از فلفل دلمه‌ای، حلقه‌های پیاز، گوجه فرنگی و زیتون بدون هسته نیز در این پیتزا استفاده می‌شود.
  • اگر تمایل دارید که از سوسیس و کالباس برای تهیه پیتزا استفاده کنید، گوشت چرخ کرده را با یک و نیم لیوان کالباس خرد شده و همین مقدار سوسیس حلقه شده جایگزین کنید.

نحوه تهیه سس پیتزا

برای تهیه سس پیتزایی که در طرز تهیه پیتزا خانگی ذکر شد، به حدود ۱۵ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهد بود.

مواد لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوچخوری
سرکه خانگی 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
شکر نصف قاشق سوپخوری
ادویه یک قاشق مرباخوری
سیر رنده شده یک الی دو حبه
نمک و فلفل به میزان لازم

 

تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. زمانی که سس یکی دو جوش زد، آماده است. اجازه دهید تا سس پیتزا در محیط آشپزخانه سرد شود، سپس آن را برای تهیه پیتزا استفاده کنید.

 

طرز تهیه پیتزای پنیر خانگی

به منظور تهیه این پیتزا برای پنج الی هشت نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه ذکر شده است، احتیاج دارید.
 
مواد لازم
خمیر پیتزا 500 گرم
گوجه فرنگی 500 گرم
پنیر 300 الی 400 گرم
جعفری یا ترخان خرد شده دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
 
نکته:
  •  در صورت تمایل می‌توانید به جای گوجه فرنگی از سس پیتزا نیز استفاده کنید.

شیوه طبخ پیتزای پنیر

  1. گوجه فرنگی ها را در آب جوش قرار دهید و پوست آن را بگیرید. دانه های گوجه را بگیرید و گوشت آن را خرد کنید.
  2. خمیر را همانند روش قبل در ظرف مخصوص فر قرار دهید.
  3. گوجه‌های خرد شده را به خمیر اضافه کرده و مقداری نمک، فلفل و آویشن بپاشید.
  4. در آخر مقداری جعفری خرد شده اضافه کنید و سطح پیتزا را با پنیر بپوشانید.
  5. فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پیتزا را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر بگذارید، بعد از این مدت اگر خمیر کاملا پخته بود، غذا حاضر است.

نکته:

  • اگر به فر دسترسی ندارید، یک ماهیتابه نچسب را چرب کنید و خمیر را در آن پهن کنید، به طوریکه مقدار کمی از دیواره ماهیتابه را نیز بپوشاند. سپس به ترتیب یاد شده، مواد را به خمیر اضافه کنید و درب ماهیتابه را ببندید و آن را روی حرات ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و از یک شعله پخش کن نیز استفاده نمایید. حدود ۴۰ الی ۶۰ دقیقه برای آماده شدن پیتزا کافی خواهد بود.
اینکه در پیتزا از چه موادی استفاده کنید، به سلیقه شما بستگی دارد. بنابراین سعی کنید با خلاقیت خودتان پیتزا‌های متنوعی که با سلیقه شما و عزیزانتان کاملا هماهنگ باشند، تهیه کنید. اکنون شما طرز تهیه پیتزا خانگی را می‌دانید و به راحتی می‌توانید هر نوع پیتزایی را تهیه کنید.


طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر,طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر,طرز تهیه پیتزا خانگی در فر,طرز تهیه پیتزا خانگی با توستر,طرز تهیه پیتزا خانگی با خمیر اماده,طرز تهیه پیتزا خانگی با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه پیتزا خانگی با سوسیس,طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه,طرز تهیه ی پیتزا خانگی در توستر,پیتزا خانگی بدون فر,پیتزا خانگی با مرغ,پیتزا خانگی ساده,پیتزا خانگی در فر,پیتزا خانگی با فر,پیتزا خانگی با خمیر آماده,پیتزا خانگی با گوشت چرخ کرده,پیتزا خانگی مرغ





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نینا نیکانی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :